Online extra geld verdienen met een affiliate marketing site

Geplaatst op 02-05-2022

Een affiliate marketing site maakt het mogelijk om online extra geld te verdienen. Wanneer u zich registreert bij een affiliate platform kunt u zich aanmelden bij de diverse adverteerders die er binnen dat platform actief zijn. Wanneer u zich bij een campagne van een adverteerder aanmeldt, krijgt u toegang tot de verschillende affiliate links waarmee de bezoekers kunnen doorklikken en waarmee ze de producten van een adverteerder kunnen aanschaffen.

Als een bezoeker via een dergelijke link doorklikt en een product aanschaft, ontvangt u als publisher een vergoeding binnen uw account bij het affiliate platform waarbij u bent aangesloten. Als het geld in uw account de betaaldrempel bereikt, kan het geld op het eerstvolgende betaalmoment aan u worden uitbetaald. U kunt zelf instellen hoe vaak u wilt dat het affiliate platform het geld overmaakt. Zo is het in principe mogelijk om wekelijks betaald te worden, zodra ook wekelijks maar de betaaldrempel bereikt is. Anders zult u op het eerstvolgende betaalmoment moeten wachten waarop de betaaldrempel wel bereikt is.

Het PHP-script van Vrolijk Internet Services stelt u in staat om binnen korte tijd een volledige affiliate shop op te zetten. Het script is voorzien van alle functionaliteiten die ervoor nodig zijn. Zo kunnen er via de bijgeleverde beheeromgeving op verschillende manieren nieuwe producten toegevoegd worden aan uw affiliate winkel. Tijdens de installatie van het script kunt u zelf de inloggegevens instellen, zodat u kunt inloggen op de beheeromgeving en uw webwinkel kunt aanpassen.

Als ondernemer kunt u een affiliate winkel inzetten als bron van extra inkomsten. Hoe meer inkomstenbronnen u heeft, hoe meer zekerheid van inkomsten u als ondernemer heeft. Zelfs wanneer u fulltime werkt, is het mogelijk om eenmalig een aantal uur te besteden aan het opzetten van uw affiliate shop. Daarna hoeft u alleen af en toe wat tijd te besteden aan het onderhouden van uw affiliate winkel. Dit kost echt niet veel tijd.